Meer informatie?

T +31 (0)6 5330 7142
@ info@heinclaessen.nl

Tanktransport

Als specialist in internationaal tanktransport verzorgen wij dagelijks het vervoer van vloeibare producten zoals zuivel, vruchtensappen, veevoer (grondstoffen) en grondstoffen voor levensmiddelen naar vele landen in Europa. Onze tankopleggers zijn uitgerust met de modernste technieken en verkeren in uitstekende staat. U kunt er dus op rekenen dat onze chauffeurs uw producten uiterst zorgvuldig laden en lossen. Bovendien weten zij hun weg uitstekend te vinden in alle windrichtingen op de Europese kaart.

Vrachttransport

Tevens transporteren wij wekelijks ladingen van en naar diverse Europese bestemmingen. Wij rijden onder meer op Polen, Rusland, Oekraïne, Litouwen, Belgïe, Frankrijk en Engeland.

Bestemmingen

Voor welk Europees land uw producten ook bestemd zijn, wij kijken naar de mogelijkheden om u een oplossing te bieden. Wij gaan geen enkele logistieke uitdaging uit de weg en stellen de tevredenheid van u als opdrachtgever voorop. Graag voldoen wij aan de wensen van onze klant en zetten ons voor honderd procent in om uw producten op tijd af te leveren op de juiste plaats. Zo werken wij ook samen met andere transportbedrijven om het beste resultaat te bereiken met de hoogste service.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Per 01.01.2018 zijn de transportactiviteiten overgegaan naar Claessen Transport BV, www.claessentransport.nl